Technopalatset Womb

1 maj, 2009 av

Womb är en av de absolut fetaste klubbarna i Tokyo. Klubben ligger extremt anonymt i Shibuyas klubbdistrikt, men om man väl hittar hit blir man rikligt belönad. Huvudgolvet skryter med en av de största discokulorna man sett. Ljusriggen i allmänhet gör verkligen inte någon besviken, med en stor variation av lasrar och ljus. Som så ofta i Japan är dessutom det visuella uttrycket av högsta klass.

Ljusriggen på Womb är inte att leka med!Womb levererar självklart även musikmässigt. Fokus ligger på techno och house, och såväl japanska storstjärnor som internationella DJs i absolut toppklass bidrar till att skapa helgjutna danskvällar här.  Om man gillar elektronisk dansmusik men bara hinner pricka in en klubbkväll under sitt Tokyobesök, så är det nog ingen dum idé att lägga den här.

Enda anmärkningen är kanske att det oftast är fullständigt packat med folk här. Så när det blir lite väl trångt och hysteriskt på det stora dansgolvet, så kan man ta en paus och ta trapporna upp till någon av barerna på våning 3 och 4. Här finns separata dansgolv, och man har samtidigt en grym utsikt över huvudgolvet genom stora panoramafönster. Vid ingången finns dessutom en separat chillout-bar.

hemsidan, som för ovanlighetens skull är ganska begriplig även för någon som inte pratar japanska, kan man lätt se vilka bokningar som är på g. Här finns även en karta som kan vara till hjälp om man ska hitta hit. Man går från Shibuya station upp längs Dogen-zaka. Vid polisboxen tar man höger, och sen tar man höger igen vid Family Mart.

Adress: 2-16 Maruyama-cho, Shibuya-ku, Tokyo.

http://www.womb.co.jp/ 

Comment ( 1 )

  1. / Japanavi » Områden i Tokyo Senaste artikel Tokyoguide » Neon och ungdomskultur i Shibuya
    [...] restauranger här, men många av de riktigt stora klubbarna ligger också i Shibuya, till exempel Womb, Club Asia och La Fabrique. Det finns även ett antal klubbar för livemusik i området, till [...]

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>