Karaoke på japanskt vis i Stockholm

15 januari, 2009 av

I Sverige sjunger vi vanligtvis karaoke på någon krog inför en massa människor vi inte känner. Men i karaokens ursprungsland Japan är det allra vanligaste att man sjunger karaoke i ett eget rum tillsammans med bara sina vänner. K Karaoke vid Odenplan i Stockholm är ett renodlat karaokeställe med det japanska konceptet enligt konstens alla regler.

Egna rum på K KaraokeBoka ett rum vid disken vid ingången, det kostar ett par hundringar i timmen för ett rum. Mindre rum är billigare, större rum är dyrare, största rummet tar 30 pers och kostar 1500 i timmen inklusive egen bartender. Du lägger in en egen låtlista som kan laddas med upp till 75 låtar. Låtkatalogens fokus ligger på engelskspråkiga hits, men det finns även ett mindre antal traditionella japanska nummer om du har besök av japaner som vill umgås i sitt rätta element.

När ni blir törstiga av allt sjungande, tryck på en knapp i väggen så kommer någon och tar upp beställningar. K Karaoke har fullständiga rättigheter och en meny med en blandning av svenska och japanska rätter. Till exempel har man gyoza (degknyten) och yakisoba (stekta nudlar).

Öppettider: tisdag-torsdag 18-01, fredag-lördag 18-03

Adress: Odengatan 87

Telefon: 08-33 12 36

K Karaokes hemsida

Comment ( 1 )

  1. / Matilda M
    Hur är priserna på mat och dryck? :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>